« Terug

Jan-Anne stelt zich voor

WhatsApp Image 2020-10-20 at 10.23.41.jpegwoensdag 21 oktober 2020

Dag, mijn naam is Jan-Anne van der Wel. Ik ben achtentwintig jaar oud en sinds mei dit jaar woonachtig in de stad waarin mijn vrouw getogen is, Hattem. Al snel na onze verhuizing heb ik het bestuur van de ChristenUnie benaderd met de vraag of ik een rol zou mogen spelen in de verwezenlijking van christelijke lokale politiek. Ik vind het namelijk belangrijk om te erkennen dat we als mensen niet alles in eigen hand hebben, en wil mij derhalve graag inzetten voor een partij die zijn denken, spreken en doen baseert op een gerichtheid op God. Ik beschouw het als een groot voorrecht dat ik het vertrouwen heb gekregen om de taak van bestuurssecretaris op mij te nemen, en ik kijk ernaar uit om met een gezellig en gemotiveerd team aan de slag te gaan.

In de voorbije weken zijn we als bestuur enkele malen op veilige afstand bij elkaar gekomen om kennis te maken met onze nieuwe secretaris en zorg te dragen voor een geschikte taakverdeling. Ook bereiden we een ledenvergadering voor waarin onder andere de benoeming van Judith Abrahamsen-Fix en Jan-Anne van der Wel in het bestuur zal plaatsvinden. Voor die vergadering ontvangt u een uitnodiging zodra de datum ervoor is vastgesteld.


Nu het bestuur uit drie mensen bestaat zien we meer ruimte om onze slagkracht te vergroten en nader met de achterban in gesprek te gaan over actuele thema’s binnen Hattem. We vinden het van groot belang om van onze leden te horen wat hen aan het hart gaat en om in die zoektocht elke generatie een stem te geven, omdat we geloven dat zowel jonge als meer gelouterde mensen gehoord en adequaat vertegenwoordigd moeten worden. Daarom is het onze doelstelling om met alle leden in onze gemeente in gesprek te gaan. U kunt dus binnenkort een telefoontje verwachten.

Daarnaast doen we ook van harte een beroep op onze leden in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Langzaam maar zeker starten de campagnes voor die verkiezingen weer op, en alle hulp is welkom. Wilt u ook betrokken zijn bij de campagne in de gemeente Hattem? Meldt u zich dan aan via janannevanderwel@gmail.com

« Terug