Hattemse ChristenUnie Pubquiz

20231104-Cu-campagne-Wezep-58.jpg
CU-ImpactLogo-in-cirkel-RGB.png
Door ChristenUnie op 11 november 2023 om 17:04

Hattemse ChristenUnie Pubquiz

De Tweede Kamerverkiezingen komen steeds dichterbij. Ook in Hattem doen we mee aan de campagne. Het bestuur en de fractie van ChristenUnie Hattem nodigen u uit voor de Hattemse ChristenUnie Pubquiz in Grand Café Banka op vrijdag 17 november van 17.00 uur.

Speciaal voor deze gelegenheid komt kamerlid Stieneke van der Graaf (tevens 9e op de kieslijst) naar Hattem. Zij en onze Hattemse tweedekamer-kandidaat Arend Palland gaan met u en andere deelnemers in gesprek over landelijke onderwerpen die Hattem raken zoals een streep door Lelystad Airport, duurzaam boeren en woonruimte voor iedereen.

Het belooft een gezellige, feestelijke middag te worden! Onder het genot van een hapje, drankje en live-muziek spelen we tussen de gesprekken door een uitdagende pubquiz. Tijdens het vragenspel wordt de lokale en nationale feitenkennis van de deelnemers getest. Er zijn mooie prijzen beschikbaar.

20171025-cu-stieneke-vd-graaf-8948b

Vooraf aanmelden is niet nodig; het zou leuk zijn als u vrienden, kennissen, familie meeneemt

We zien uit naar uw komst en hopen u te ontmoeten!

Ps. bent u verhinderd, dan bent u ook welkom op woensdag 15 november 's middags tijdens de weekmarkt. Daar kunt u met Arend Palland en andere lokale CU'ers in gesprek over de verkiezingen.