« Terug

ChristenUnie bezorgt ´Gewoon Appeltaart´ bij bijzondere Hattemers

gewoonappeltaartvrijdag 28 februari 2014

Mantelzorgers staan belangeloos soms dag en nacht klaar voor iemand in hun omgeving. De ChristenUnie Hattem bezorgt daarom gewoon appeltaart bij deze bijzondere mensen. Wie een mantelzorger kent die zo’n teken van waardering verdient, geeft de naam door aan de Hattemse politieke partij.

Mantelzorgers zijn bijzondere mensen die soms dag en nacht voor een ander klaarstaan met  huishoudelijk hulp of zorg bij ziekte. Onder het motto ´Gewoon Appeltaart voor ´n Bijzonder Mens´ waardeert de Hattemse ChristenUnie deze ondersteuners.

´Er zal steeds vaker een beroep worden gedaan op mensen die voor een ander in actie komen. Het is belangrijk dat we dat als samenleving openlijk waarderen en als overheid ondersteunen en stimuleren.´,  aldus ChristenUnie raadslid Henk Leskens. Hij weet als geen ander wat er de komende jaren op het gebied van zorgverlening afkomt op de gemeente Hattem.

Iedereen kan een Hattemse mantelzorger voordragen voor een appeltaart door bij de ChristenUnie bekend te maken wat deze persoon voor een ander betekent. Wie ook vindt dat iemand uit zijn omgeving zo’n taart verdient, stuurt voor 11 maart een mailtje naar christenuniehattem@gmail.com . In het bericht graag naam, adres en telefoonnummer van de mantelzorger en een korte motivatie voor het blijk van waardering opnemen.

De appeltaarten worden vervaardigd door de firma 'Gewoon Appeltaart'. Dit bedrijf laat het fruitige gebak maken door mensen die begeleiding nodig hebben in het arbeidsproces. Op vrijdag 14 maart bezorgen de ChristenUnie kandidaten persoonlijk een gewone appeltaart bij de bijzondere Hattemers.

« Terug