Nieuwe voorzitter: Jan-Anne van der Wel

Afbeelding2.jpg
CU-ImpactLogo-in-cirkel-RGB.png
Door ChristenUnie op 29 mei 2024 om 13:20

Nieuwe voorzitter: Jan-Anne van der Wel

Dag allen,

Mijn naam is Jan-Anne van der Wel. Sinds de afgelopen ALV heb ik Henks rol van voorzitter overgenomen. In de afgelopen drie jaar heb ik met veel plezier met Henk samengewerkt in het bestuur en ik vind het dan ook jammer hem voortaan op de vergaderingen te moeten missen. Vooral ben ik echter erg dankbaar voor alles wat hij in de afgelopen jaren voor de lokale afdeling heeft gedaan. Henks scherpe blik, grote doorzettingsvermogen en positieve energie zijn van bijzonder grote waarde geweest in het verder brengen van onze partij in de afgelopen jaren.

Kort over mezelf: ik ben 32 jaar, woon sinds begin 2020 aan De Hunze in Hattem, ben docent Nederlands op de Lassus Campus in Zwolle en was tot de afgelopen ALV de secretaris van de CU. In deze nieuwe rol van voorzitter hoop ik het bestuur zo goed mogelijk te leiden, de fractie naar mijn beste kunnen te ondersteunen en u zo veel mogelijk bij het werk van de lokale afdeling te betrekken.

Daarover gesproken: we gaan nu richting de Europese verkiezingen. 6 juni wordt een belangrijke datum voor de toekomst van ons continent. Het landelijke campagneteam heeft hiervoor de actie ‘Claim je straat’ bedacht, waarbij leden flyers door brievenbussen in hun eigen straat gooien. Wilt u hieraan bijdragen? Stuur een reply op deze mail met uw adres en het aantal flyers dat u graag zou willen ontvangen, en we brengen ze zo snel mogelijk bij u langs!