Netwerkbijeenkomst van 16 februari goed bezocht

ALV Netwerkbijeenkomst 16 februarizaterdag 18 maart 2017 21:28

Er werd goed gebruik gemaakt van onze uitnodiging om te komen op de netwerkbijeenkomst. We hebben met dertig mensen om de tafel gezeten en nagedacht over onder meer het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2017.

Jurjen van Keulen interviewde vier ‘nieuwe, jonge kandidaten’ voor de gemeenteraadsverkiezingen: Arend Palland, Margriet Brouwer, Harmke Dijs en Teun Wendt. Zij zijn niet de enige kandidaten die verkiesbaar zijn. Wij hebben een luxe positie en op dit moment wordt nog nagedacht over de lijstvolgorde van alle kandidaten. Aanwezigen bij de netwerkbijeenkomst gaven in dit kader aan dat de (politiek, ambachtelijke) kwaliteit van de fractie hoog moet blijven. Van ‘het Stadhuis’ en andere nauw betrokken organisaties horen we terug, dat we een goed gewaardeerde fractie hebben.

De kandidatencommissie zal binnenkort met een onderbouwd voorstel komen naar het bestuur. Met dat voorstel zal het bestuur gaan communiceren met betrokkenen en keuzes maken om een goed team voor te bereiden op haar werk vanaf 2018. Het bestuur zal de kandidatenlijst ter besluitvorming voorleggen aan de ALV in november 2017.

« Terug

Reacties op 'Netwerkbijeenkomst van 16 februari goed bezocht'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.