ChristenUnie Hattem kandidaten met Vergeet-dit-nietjes en Vergeet-ons-nietjes op de Kerstmarkt Hattem

24993625_1716186045072859_368658366886610687_ndinsdag 12 december 2017 12:44

Op vrijdag 15 december voeren we als raadskandidaten graag een goed gesprek met u en jou, inwoner van Hattem. We zijn met nogal wat nieuwe kandidaten op de lijst, dus hopen veel mensen te spreken op de Rond Uit Hattem Kerstmarkt. Met 'Vergeet-Dit-Nietjes' en 'Vergeet-Ons-Nietjes' zorgen wij voor een onvergetelijke ontmoeting.

Op de 'Vergeet-Dit-Nietjes' kun je je wensen voor de Gemeente Hattem kwijt. Die nemen we mee bij de verdere ontwikkeling van ons verkiezingsprogramma. Daar komen we niet te vroeg mee om zo goed mogelijk aan te kunnen sluiten bij de actualiteit en de inzichten van onze mede-Hattemers.

De 'Vergeet-Ons-Nietjes' zijn growcards, kaartjes waarin Vergeet-me-nietjezaadjes zijn verwerkt. Je legt ze binnen in een bakje met aarde en bedekt ze met een dunne laag grond. Die Vergeet-me-nietjes bloeien - zeker als ze binnen staan - rond 21 maart al, de tijd van de gemeenteraadsverkiezingen. Een mooie herinnering aan de stembussen die dan klaarstaan.

Als je op 21 maart ook de ChristenUnie-blauwe bloemetjes ziet en uit overtuiging op een van ons stemt, is het helemaal mooi. Want de ChristenUnie heeft maar één ding voor ogen: een b(l)oeiend Hattem. Tot ziens op de Kerstmarkt!

Arend Palland
Margriet Brouwer
Hans Havinga
Marinus Kers
Henk Leskens
en al die andere Hattemers die gaan voor een b(l)oeiende stad

« Terug