Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Maart 2017

ChristenUnie stemmers bedankt!

Tijdens de tweede kamer verkiezingen van afgelopen woensdag werd er 1342 keer op de ChristenUnie gestemd. De ChristenUnie is daarmee vlak achter CDA en VVD de derde partij in Hattem. We kunnen concluderen dat de kiezer ons nog steeds goed weet te vinden in Hattem, een mooi startpunt voor onze campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen die over een jaar gehouden worden.

5 zetels voor de ChristenUniefractie

De ChristenUnie heeft landelijk een mooie verkiezingsuitslag mogen behalen. Woensdagavond en –nacht leken we een extra zetel binnen te halen. Het bleef lang spannend, maar uiteindelijk is dit net niet gelukt. Een gevoel van teleurstelling is er, want we zaten er zo dichtbij. Maar, we zijn ontzettend dankbaar voor deze uitslag. We hebben ten opzichte van vier jaar geleden bijna 60.000 extra stemmen behaald, een prachtig resultaat! Geweldig om te merken hoeveel er gebeden werd voor de campagne en in het bijzonder voor de kandidaten.

 

Netwerkbijeenkomst CU Hattem goed bezocht

Er is goed gebruik gemaakt van onze uitnodiging om te komen op de netwerkbijeenkomst op 16 februari jl. We hebben met dertig mensen om de tafel gezeten en nagedacht over onder meer het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2017.

Jurjen van Keulen interviewde vier ‘nieuwe, jonge kandidaten’  voor de gemeenteraads-verkiezingen: Arend Palland, Margriet Brouwer, Harmke Dijs en Teun Wendt. Zij zijn niet de enige kandidaten die verkiesbaar zijn. Wij hebben een luxe positie en op dit moment wordt nog nagedacht over de lijstvolgorde van alle kandidaten. Zie het volledige artikel op de website.

Lees verder

Verkiezingsprogramma gemeenteraad 2018

We starten binnenkort met de opzet van ons nieuwe verkiezingsprogramma en hebben daarvoor al een commissie aangesteld. Tijdens de netwerkbijeenkomst zijn we in drie groepen met elkaar in gesprek geweest over Hattem en wat de CU de komende jaren kan doen. Daadkracht tonen, verbonden zijn met de samenleving en besluitvaardig zijn werd sterk geadviseerd.

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts