Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier om hem online te bekijken

Januari 2019

Op de koffier bij Auke

Beste leden,

Na een heerlijke kerstvakantie met ons gezin, ben ik deze week weer begonnen aan mijn werk. Het was goed om na het 1e half jaar wethouderschap een moment van rust en bezinning te mogen hebben. Afgelopen maandag hadden wij de nieuwjaarsreceptie op het stadhuis. Ik heb menig ChristenUnie lid al een hand mogen geven. Vanaf deze plek wens ik u/jou een gezegend jaar toe.

Ik wil het nieuwe jaar starten met het inlossen van een belofte. Zoals aangekondigd in de vorige nieuwsbrief wil ik starten met een maandelijks ontmoeting met de ChristenUnie leden uit Hattem. Het lijkt mij leuk en goed om u iedere maand te ontvangen voor het drinken van een kop koffie/thee bij mij op de kamer in het stadhuis.

Na het 1e half jaar wethouderschap werk ik volop aan diverse thema’s waar we als gemeente verantwoordelijk voor zijn. Ik vind het belangrijk om uw onderwerpen te bespreken. Of dit nou gaat over kleine ergernissen of grotere onderwerpen zoals voldoende woningbouw, onderwijshuisvesting of goede zorg voor onze ouderen. Ik hoor graag van de leden van de ChristenUnie wat er leeft in ons mooie Hattem

Ik heb tot en met juni 2019 een planning gemaakt en in de zomer wil ik evalueren of ik doorga met het aanbieden van dit koffiemoment. Dit zijn de data voor de 1e helft van 2019:

  • 25 januari
  • 8 februari
  • 22 maart
  • 18 april
  • 24 mei
  • 14 juni

U bent uitgenodigd van 09:30-11:00 en ik kom u ophalen bij de receptie. Voel u vrij en wees welkom!

Hartelijke groet,

Auke Schipper

 

 

Contact

Jurjen van Keulen, secretaris
Stettin 15
8052 BS Hattem
cuhattem@famkeulen.nl
038 4578918

Wijzig e-mailadres | Afmelden van deze nieuwsbrief
footer-linksVolg ons op TwitterVolg ons op Facebookfooter-rechts