« Terug

ChristenUnie Zwolle en Hattem organiseren waterevenement

CU Waterevenementdinsdag 26 juli 2016

Fietsen, wandelen en varen door de IJsseldelta bij het Engelse Werk. Het kan allemaal aankomende woensdagavond 24 augustus. Het belooft mooi weer te worden, dus meld je snel aan! Het waterevenement wordt je aangeboden door ChristenUnie Hattem en Zwolle met de titel 'Water dat ons scheidt en verbindt'.

Deze zomer stond het water van de IJssel weer erg hoog. Water is en blijft ook in de nabije toekomst een belangrijk onderwerp in de steden aan weerszijden van de IJssel. Tijdens het waterevenement ervaren bezoekers zelf hoe de IJsseldelta tussen Hattem en Zwolle gaat veranderen om nog beter om te gaan met het vele water in de regio. Het waterevenement bestaat onder meer uit een wandel- of fietstocht door het gebied, een wandeltocht naar de vogelkijkhut en een vaartocht met de ChristenUnie-sloep. Daarna volgen 'hagenpreken' van de Zwolse Water-wethouder Ed Anker en Hermen Borst, directeur van de staf van de deltacommissaris.

Het evenement start om 18:30 uur bij Uitspanning het Engelse Werk. Aanmelden kan hier, door dit formulier in te vullen. Je kunt zelf je eigen programma samenstellen.

Foto: Flickr.com, 'Dondersteen'

« Terug